www.drtimarrenata.hu

dr. Tímár Renáta belgyógyász, endokrinológus honlapja

“A boldogság nem más, mint jó egészség." (Albert Schweitzer)

Bemutatkozás Endokrinológia Testsúlycsökkentés Árak Gyakori kérdések Kapcsolat

Képtalálat a következőre: „óra rajz”

 

Kedd

16-20 óráig 

Veszprém,

Damjanich u. 4/c

 

 

Szerda

16-19 óráig

Balatonfüred,

Mikes Kelemen u. 1. (Vasútegészségügyi Kht. Épülete)

 

 

Csütörtök

16-20 óráig

Herend,

Vasút u. 18.

 

 

 Bejelentkezés

06-20-397-14-21
 

Bemutatkozás

 

Üdvözlöm!

Dr. Timár Renáta adjunktus vagyok,. Köszönöm, hogy megtisztel figyelmével!

Néhány szó magamról és pályafutásom eddigi állomásairól. 1993-ban végeztem a Debreceni Orvostudományi Egyetemen. Az egyetemi évek alatt eltöltött gyakorlati idő után Prof. Csillag József főorvos úr invitálására kezdtem pályámat a veszprémi kórház belgyógyászati osztályán, majd 2000-ben belgyógyászati szakvizsgát tettem. Szintén Csillag főorvos úr vezetésével kezdtem el ezután endokrinológiai problémákkal küzdő betegekkel foglalkozni. 1994-től 2008-ig dolgoztam belgyógyászati osztályon, valamint endokrinológiai és diabetológiai szakrendelésen. 2008-2011 között háziorvosi munkát is végeztem.

Majd 2014-ben nukleáris medicinából szakvizsgáztam és jelenleg az endokrinológia mellett ezzel  a szakterülettel is foglalkozom, mely a betegségek kivizsgálásában és terápiájában is nagy segítséget jelentő ága az orvostudománynak, ezáltal még részletesebben tudok foglalkozni gondozott pacienseimmel.

2015-ben kezdtem el foglalkozni az orvosilag felügyelt  testsúlycsökkentő programmal amely korunk népbetegségének számító és nagyon sok  szövődményes betegséget okozó probléma . Ennek keretében orvosi tanácsadást, speciális diétás tápszereket és testösszetétel mérést tudok nyújtani egy speciális műszerrel a pácienseknek.